ONZE MISSIE:

mensen weer rust, financiële stabiliteit en toekomstperspectief geven

Wij zijn een deskundig team
van financieel begeleiders

ReFinalyse is opgericht door Vikash Randjitsing en Lesley Spithoven. Wij zijn al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening en zagen als gevolg van de economische crisis veel huishoudens in geldproblemen komen.

Tegenwoordig heeft een groot deel van de Nederlandse bevolking financiële problemen. Niet iets om je voor te schamen, maar wel iets om actie op te ondernemen.  Financiële problemen geven stress. Bovendien komen mensen met geldproblemen vaak buiten de maatschappij te staan. Ze zijn vaak geen lid van sportverenigingen of clubjes, kunnen niet naar verjaardagen omdat er geen geld is voor cadeautjes, gaan nooit op vakantie en durven geen plannen te maken voor de toekomst.

Wij voelen ons geroepen om onze kennis en ervaring in te zetten voor deze groeiende groep mensen met financiële problemen. We geloven namelijk dat het gezamenlijk streven naar zekerheid, stabiliteit en innerlijke rust een betekenisvolle toekomst zal creëren voor elk gezin in de Nederlandse samenleving.

0
OPRICHTING
> 0
TEVREDEN KLANTEN
0
KOPPEN KOFFIE

REFINALYSE TEAM

  • drs. Vikash Randjitsing
    drs. Vikash RandjitsingFinancieel begeleider
  • Lesley Spithoven
    Lesley SpithovenFinancieel begeleider

Van Groningen tot Maastricht
en van Den Haag tot Arnhem

Inmiddels zijn de financieel begeleiders van ReFinalyse actief in het hele land. Ze staan bekend om hun deskundigheid, persoonlijke aandacht en resultaatgerichte aanpak.

Heb je een vraag of wil je kennismaken met een financieel begeleider van ReFinalyse? Neem dan nu contact met ons op.