Persoonlijk en resultaatgericht

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De financieel begeleider van ReFinalyse komt bij jou thuis voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken je financiële problemen, je doelstellingen en je wensen.

Plan van aanpak

Na het kennismakingsgesprek maken we een plan. Dit plan bespreken we in een tweede gesprek. Dit gesprek is, net als het kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend. Als je akkoord gaat met ons plan, begeleiden we je bij het oplossen van je financiële problemen en het aflossen van je schulden.

Persoonsgebonden aanpak

Een begeleidingstraject is persoonsgebonden. Onze dienstverlening is specifiek afhankelijk van jouw financiële situatie en wensen. Als het nodig is, begeleiden we je een langere periode.

De kosten van financiële begeleiding

Na het kennismakingsgesprek schatten we in hoeveel uur het begeleidingstraject in beslag gaat nemen. Aan de hand van deze inschatting bepalen we de prijs die gedurende het traject niet meer zal veranderen. Je weet dus waar je aan toe bent. Je kunt ervan uitgaan dat we scherpe tarieven hanteren en je betaalt ons pas als je financiële situatie het toelaat.

Wil je je geldproblemen oplossen, je schulden aflossen en financiële stabiliteit?
Zet dan de eerste stap en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek