ReFinalyse biedt financiële hulp

Wij begeleiden je bij het oplossen van je geldproblemen, het aflossen van je schulden en het opzetten van een makkelijk te beheren, overzichtelijke financiële administratie. Samen zorgen we voor een stabiele situatie en financiële rust.

Financieel overzicht

We bespreken je financiële problemen en we brengen je inkomsten, uitgaven en vaste lasten in kaart. Aan de hand van dit overzicht krijg je inzicht in hoe je achterstanden zijn ontstaan. Daarna maken we een plan en kunnen we beginnen met het oplossen van je financiële problemen.

Financiële administratie

We kunnen je helpen met het opzetten van een overzichtelijke financiële administratie, die je eenvoudig zelf kunt bijhouden. We delen onze kennis en ervaring en geven je tips. We zorgen voor structuur in je thuisadministratie, zodat je altijd inzicht hebt in je kosten en je vrij te besteden bedrag per maand.

Budgetplan

Op basis van je inkomsten, toeslagen, verplichtingen en besparingen kunnen we een budgetplan voor je maken. Aan de hand van dit budgetplan bepalen we je maandelijkse huishoudgeld, welke bedragen je gaat sparen en wat je vrij te besteden bedrag is.

Financiële begeleiding

We kunnen er ook voor zorgen dat je niet alleen inzicht, maar ook controle hebt over je inkomsten en uitgaven. We proberen je lucht te geven en financiële ruimte te creëren. We kijken bijvoorbeeld uitgebreid naar je verplichtingen en adviseren we je over hoe om te gaan met schuldeisers.

Daarnaast controleren we of je wel gebruik maakt van alle toeslagen en voorzieningen waar je recht op hebt. Als dat niet zo is, helpen we je met het aanvragen van de toeslagen.

Als het nodig is, kun je iedere dag een beroep doen op een financiële coach van ReFinalyse. We staan elk moment voor je klaar om je dagelijkse financiële verplichtingen af te handelen. We kunnen je post openen en sorteren, contracten beheren, belastingaangifte doen en helpen bij het realiseren van besparingen.

Wil je voorkomen dat je verder wegzakt in je financiële problemen?
Neem dan nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek